Foamsticks - De gangmaker voor ieder feest !

  • Geplaatst op
Foamsticks - De gangmaker voor ieder feest !

Maak van het leven een feest! En vier ieder bijzonder moment met onze Foam sticks. Deze staaf is gemaakt van schuimrubber en voorzien van 3 felle LED lampjes. Creëer sfeer op ieder feest of evenement!

Foamsticks - Geschikt voor ieder feest!

Of het nu gaat om een ​​sfeervolle bruiloft, een dynamisch sportevenement, een uitbundig kinderverjaardagsfeestje of het jaarlijkse dorpsfeest van uw eigen woonplaats.

Onze foam sticks passen naadloos in het concept van elk feest. De knipperende lichtjes zorgen voor een extra vrolijk tintje aan een feest of bruiloft, welke kleur? Tja - we helpen u een beetje op weg.

 

Kies de juiste kleur concertstick voor uw evenement!

Rood de kleur van de liefde ;)
Deze kleur wordt vaak verkocht voor bruilloften, dating events maar ook grotere bedrijven zoals vodafone hebben dit artikel als uitdeel artikel gebruikt.

Blauw, iets specifieker zijn onze blauwe foam sticks. Dit is naast de witte versie wel de kleur die het meeste licht geeft in het donker. 

De clubkleuren van uw voetbal of basketbal club? Of heeft u als bedrijf blauw in het logo? Dan kan deze stick een goede toevoeging zijn.

Groen de kleur groen is perfect voor evenementen in de natuur! Geeft u een feest in een groene natuur? Dan past deze kleur hier perfect bij.
Roze bij de kleur roze - denk je natuurlijk aan de vele zomerfeesten, maar ook een kinderverjaardag voor uw 6 jarige dochter - een leuke giveaway als iedereen weer naar huis gaat. Oh, en wellicht een leuke gadget voor een G-pride?

 

Lichtgevende artikelen zijn een perfect marketing Tool!

Wij leveren deze feestartikelen direct uit voorraad vanuit ons magazijn in Nederland.
Deze artikelen zijn vrijwel altijd bedrukt, maar vanwege de vele vragen bieden wij sinds kort ook bedrukkingen aan. Dit is al mogelijk vanaf 4 dozen / 960 stuks.  

Wij bedrukken de foam sticks dan met een bedrukte transparent sticker.
Mits de gewenste kleur op voorraad is - is de levertijd ongeveer 3 weken na goedkeuring van het artwork.
Bij grotere aantallen van 5000 stuks of meer bedrukken wij direct bij de fabrikant in China.

Interesse? Stuur dan een email naar [email protected]

Foamsticks voor jong en oud

GlowFactory hecht veel waarde aan veiligheid. Onze gadgets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik. Ze zijn bovendien veilig in gebruik, zelfs voor kinderen.

Verkrijgbaar in grote hoeveelheden
De foamsticks worden exclusief verkocht in dozen van 240 stuks, perfect voor grote evenementen of wederverkoop.

 

De musthave voor elk feest: LED-foamsticks

Of het nu gaat om een ​​bruiloft, sportevenement, verjaardagsfeest of het uitbundige foute party - onze LED-schuimstaven brengen licht in de duisternis en creëren een onvergetelijke sfeer.

Bruiloften: romantische flair in wit en roze
Stel je voor dat de gezichten van de gasten oplichten in zacht wit en roze terwijl de bruid en bruidegom hun eerste dans doen - onze LED-staafjes in delicate tinten creëren magische momenten.

Sportevenementen: teamkleuren die enthousiasme opwekken
Steun jouw team met lichtjes in de clubkleuren!
Zoals in Nederland, waar blauwe foam sticks basketbalspelers naar de overwinning leiden.

Verjaardagsfeestjes: kleurrijke hoogtepunten voor jong en oud.
Met onze kleurrijke foamsticks wordt elke verjaardag een vrolijk feest dat niemand snel zal vergeten.

Kleuren voor elk evenement

Onze LED-schuimsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen perfect bij elk evenement. Bestel ze exclusief in dozen van 240 stuks en laat jouw evenement schitteren in de mooiste kleuren!

Kwaliteitsbelofte en klanttevredenheid

Onze LED-schuimstaven zijn niet alleen een visueel hoogtepunt, maar overtuigen ook door hun kwaliteit. Overtuig uzelf en ervaar hoe onze producten uw evenementen onvergetelijk maken. Nu verkrijgbaar in beperkte hoeveelheden – beveilig uw schitterende momenten!